De Nationale Loterij trekt alleen de kaartjes die worden verkocht. Om miljoenen te winnen, moet je echter wel een compleet ticket hebben. Als dit niet het geval is, wordt het prijzengeld verdeeld in meerdere prijzen van elk één miljoen. Een groot voordeel van de Nationale postcode Loterij is dat je kans om een ​​prijs te winnen behoorlijk groot is, ongeveer 50-50. Het is echter niet eenvoudig om een ​​grote hoeveelheid geld te winnen, laat staan ​​de Jackpot. Kijk maar eens naar de statistieken. De loterij maakt in totaal gebruik van 4,9 miljoen loterijnummers. Als al deze tickets worden verkocht, maak je kans op 1: 98.000 om 10.000 euro te winnen. De winnende kans met een bedrag van 25.000 euro of 100.000 euro is nog kleiner, namelijk 1: 490.000. Als Lady Fortune echt aan jouw zijde staat, zou je de Jackpot van 30 miljoen euro kunnen winnen. De winnende kans van 1: 4.9.000,00. Heel klein, maar je moet gewoon de kansen verslaan!

December Is De Beste Maand Om Te Winnen

Je hebt de grootste kans om een ​​aardig bedrag te winnen met de Nationale Loterij in december, namelijk 1: 2. Een groot voordeel van deze loterij is dat je precies weet hoeveel prijzen er zijn. Je winkansen zijn ook heel duidelijk. Aan de andere kant zijn de loten niet heel goedkoop. Dus het is helemaal aan jou wat je wilt. 30 euro betalen voor een ticket is de moeite waard.

De Voordelen Van De Bankgiro Loterij

Misschien ben je niet erg enthousiast over de winnende kansen van de Nationale Loterij. In dat geval zou je een andere Nederlandse loterij kunnen proberen, zoals de Bankgiro Loterij, in het Nederlands bekend als de ‘Bankgiroloterij’. Een van de voordelen van deze loterij is dat een deel van de inkomsten wordt besteed aan het goede doel. Voor veel mensen is dit een reden om deel te nemen, naast het feit dat ze meer geld op hun bankrekening willen hebben. De Bankgiro Loterij organiseert veertien trekkingen per jaar. Een interessant verschil met andere loterijen is het feit dat uw lotnummernummer uw bankrekeningnummer is.

Winnende Kans Niet Precies Bekend

Het exacte aantal prijzen van de Bankgiro Loterij is niet bekend, waardoor het moeilijk is om uw exacte winkansen te schatten. De organisatie zelf stelt dat de winnende kans per persoon 56 procent is. Je moet je echter wel realiseren dat elke deelnemer in december gemiddeld 1,7 loten heeft. Dit verkleint je kans om te winnen.

Spread the love